021-22256003
info@atavita.com
اشتراک گذاری
روز شنبه مورخ 30 مهرماه 1401، مجتمعهای گلخانه ارس تارلا میزبان تیم تخصصی بازرسی سرویس فدرال نظارت بر دامپزشکی و بهداشت گیاهی روسیه (روسلخوزنادوز) بود، این بازدید با همراهی هیئتی از سازمان حفظ نباتات کشور و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجانشرقی صورت گرفت. پس از آشنایی و بازدید هیئت روسی با تکنولوژی و فنون به کار رفته در این مجتمع، توضیحات لازم در خصوص روشهای تولید محصولات گلخانه ای، متدهای حفظ نباتات و فرآیندهای سورتینگ، بسته بندی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی این گلخانه توسط مدیران و کارشناسان ارشد این شرکت ارائه گردید.
تیم تخصصی روسی بازرسی ویژهای را از اسناد، مدارک و دستورالعملهای این مجتمع به عمل آوردند. در این ارزیابیها پروتکلهای گیاهپزشکی گلخانه، گزارشات کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی، نتایج آنالیزهای باقی مانده سموم و فلزات سنگین، روشهای ارزیابی کیفیت محصولات و آزمایشگاه تجزیه آب و خاک مجتمع ارس تارلا مورد بررسی قرار گرفت. تمامی این عملیات در راستای تولید و عرضه محصولات سالم و عاری از آفات و بیماریهای گیاهی و بقایای ترکیبات شیمیایی است.
شرکت ارس تارلا امین در سال ۱۳۹۳ تأسیس و با برنامهریزی کلان و دقیق، کار احداث بزرگترین مجتمع گلخانهای یکپارچه شیشهای هیدروپونیک کشور در منطقه آزاد تجاریصنعتی ارس در همان سال آغاز شد. این پروژه با بهرهگیری از تکنولوژی و مشاوره شرکتهای طراز اول دنیا در زمینه ایجاد مجتمعهای گلخانهای طراحی گردید. تجهیزات و ماشینآلات لازم از کشور هلند وارد و تحت نظر مشاوران هلندی نصب و راهاندازی شد. با اتمام عملیات اجرایی در سال ۱۳۹۵ شرکت به صورت رسمی فعالیت تولیدی و صادراتی خود را آغاز نمود.
این پروژه با ترکیب پیشرفتهترین تکنولوژیهای روز دنیا، ایدهها و توانمندیهای داخلی تحول چشمگیری در صنعت تولید محصولات گلخانهای کشور ایجاد کرد. پروژه شرکت ارس تارلا امین، گلخانه شیشهای با سیستم کشت هیدروپونیک، در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار و ۳۰ هکتار سطح گلخانه میباشد. این گلخانه با اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفر با ظرفیت تولید سالانه ۱۷هزار تن حدود ۸۵درصد از محصولات تولیدی خود نظیر فلفل دلمه ای ، بادمجان و گوجه فرنگی را صادر مینماید.
مطالب مرتبط
نقش کشاورزی هیدروپونیک در تغییرات اقلیمی: راهکارهای نوین برای کشت توت فرنگی
تغییرات اقلیمی به عنوان یکی از چالشهای اصلی جهانی، به تأثیرات عظیمی بر ساختار و تولید محصولات کشاورزی دچار شده و نیازمند تکنولوژیهای نوین در کشاورزی شده است. در این زمینه، کشاورزی هیدروپونیک و کشت توت فرنگی هیدروپونیک بهعنوان یک روش کشت نوین و پایدار، نقش بسیار مهمی در مقابله با چالشهای اقلیمی ایفا میکند.
مطالعه 2 دقیقه
بازدید استاندار استان زنجان از گلخانه پارلا تجارت امین
جناب آقای دکتر افشارچی استاندار محترم استان زنجان و هیئت همراه روز چهارشنبه ۸ آذرماه از گلخانه ۳۰هکتاری سازه شیشهای هیدروپونیک تمام اتوماتیک شرکت پارلا تجارت امین در شهرستان هیدج بازدید بعمل آوردند.
کشت توت فرنگی به روش هیدروپونیک: هیدروپونیک رویکردی پایدار به کشت توتفرنگیهای خوشمزه
توت فرنگیها یکی از محبوبترین و خوشمزهترین میوهها در سراسر جهان هستند. در گذشته به صورت سنتی در خاک کشت میشدند، اما با ظهور هیدروپونیک، کشت توت فرنگی به روش هیدروپونیک یک تحول انقلابی را تجربه کرده است. همانطور که در مقاله تاریخچه و سیر تکامل کشت هیدروپونیک گفته شد، این سیستمها یک جایگزین پایدار و کارآمد برای روشهای سنتی خاکی فراهم میکنند و یک محیط کنترلشده برای رشد و عملکرد بهینه فراهم میآورند.
امتیاز و نظرات کاربران
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 5 / 5. Vote count: 1
No votes so far! Be the first to rate this post.
نظرات (0مورد)