021-22256003
info@atavita.com
اشتراک گذاری
در تاریخ دوشنبه 9 خرداد سال 1401، جناب آقای دکتر اکبری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، سرکار خانم دکتر پاشایی نماینده مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی، آقای مهندس نریمان مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس، آقای مهندس پرنیان مدیر کل صمت آذربایجان شرقی، آقای مهندس عطاپور فرماندار شهرستان جلفا و هادیشهر و هیئت همراه از مجتمع گلخانهای ارس تارلا امین و امیر بازدید کردند.
در طی این بازدید که از تمامی خطوط تولید، بستهبندی و همچنین سیستمهای مدیریت و اداری گلخانه هیدروپونیک ارس تارلا امین و امیر انجام شد، این بزرگواران از خدمات و کیفیت محصولات این شرکت تحت عنوان برند آتاویتا اظهار رضایت کردند.
شرکت ارس تارلا امین در سال 1393 تأسیس و با برنامهریزی کلان و دقیق، کار احداث بزرگترین مجتمع گلخانهای یکپارچه شیشهای هیدروپونیک کشور در منطقه آزاد تجاریصنعتی ارس در همان سال آغاز شد. این پروژه با بهرهگیری از تکنولوژی و مشاوره شرکتهای طراز اول دنیا در زمینه ایجاد مجتمعهای گلخانهای طراحی گردید.
پروژه شرکت ارس تارلا امین، گلخانه شیشهای با سیستم کشت هیدروپونیک، در زمینی به مساحت 50 هکتار و 30 هکتار سطح گلخانه میباشد. این گلخانه با ظرفیت تولید سالانه 17 هزار تن حدود 85 درصد از محصولات تولیدی خود نظیر فلفل دلمه ای ، بادمجان و گوجه فرنگی را صادر مینماید.
پس از پروژه عظیم و موفق ارس تارلا امین، در سال 1396 عملیات اجرایی پروژه ارس تارلا امیر آغاز شد. این گلخانه شیشه ای با فناوری مدرن و کشت هیدروپونیک در پهنهای به وسعت 80 هکتار و 57 هکتار سطح گلخانه در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس اجرا گردید. گلخانه ارس تارلا امیر با ظرفیت تولید سالانه حدود 26 هزار تن و با صادرات سالانه تا 85 درصد تولید، برای بیش از 700 نفر اشتغال ایجاد کرده است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
مطالب مرتبط
تبلور فناوری ایرانی در کشاورزی هوشمند و پایدار
مطالعه 1 دقیقه
5 اشتباه رایج در کشت هیدروپونیک و راههای جلوگیری از آنها
کشت هیدروپونیک به عنوان یکی از روشهای مدرن و کارآمد در کشاورزی بدون خاک، به دلیل بهرهوری بالا، صرفهجویی در مصرف آب و کنترل بهتر بر رشد گیاهان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
تکنیکهای کاشت بادمجان هیدروپونیک
کاشت بادمجان به روش هیدروپونیک یکی از نوآوریهای مهم در کشاورزی مدرن است که به دلیل بهرهوری بالا و کاهش چشمگیر مصرف آب، بهویژه در مناطق کمآب، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
امتیاز و نظرات کاربران
3 / 5. 8
نظرات (0مورد)