021-22256003
info@atavita.com
اشتراک گذاری
در تاریخ دوشنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور آقایان شعاعی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان، ذوالقدر سرپرست فرمانداری ابهر، نجفی شهردار هیدج، خشنود مشاور استاندار، شورای شهر هیدج، از ساخت پروژه بزرگترین گلخانه هیدروپونیک برند آتاویتا پارلا تجارت امین به منظور بررسی روند پیشرفت طرح بازدید انجام شد.
در این بازدید نحوه انجام کار پروژه مذکور تشریح و عملیات تسطیح، بررسی و به پرسش های مطرح شده از سوی بازدیدکنندگان پاسخ داده شد.
مطالب مرتبط
تبلور فناوری ایرانی در کشاورزی هوشمند و پایدار
مطالعه 1 دقیقه
5 اشتباه رایج در کشت هیدروپونیک و راههای جلوگیری از آنها
کشت هیدروپونیک به عنوان یکی از روشهای مدرن و کارآمد در کشاورزی بدون خاک، به دلیل بهرهوری بالا، صرفهجویی در مصرف آب و کنترل بهتر بر رشد گیاهان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
تکنیکهای کاشت بادمجان هیدروپونیک
کاشت بادمجان به روش هیدروپونیک یکی از نوآوریهای مهم در کشاورزی مدرن است که به دلیل بهرهوری بالا و کاهش چشمگیر مصرف آب، بهویژه در مناطق کمآب، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
امتیاز و نظرات کاربران
3 / 5. 8
نظرات (0مورد)