021-22256003
info@atavita.com
اشتراک گذاری
آقای دکتر غریب به همراه خانم مهندس زنجانی جانشین محترم مدیر شرکت شهرک های کشاورزی شعبه استان زنجان از پروژه در حال احداث گلخانه شیشه ای شرکت پارلا تجارت امین در تاریخ هشتم تیرماه بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید پس از ارائه گزارشی از مراحل ساخت گلخانه توسط همکاران شرکت آقای دکتر غریب از نزدیک از وضعیت پروژه و مراحل پیشرفت کار بازدید بعمل آوردند . ایشان فرمودند در جلسه ای که در محل سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان قبل از بازدید تشکیل شده بود مواردی را که از طرف شرکت به سازمان منعکس شده بود بررسی و ضمن تماس با مدیران ذیربط تسریع در احداث زیرساخت ها را متذکر شده بودن .
مطالب مرتبط
تبلور فناوری ایرانی در کشاورزی هوشمند و پایدار
مطالعه 1 دقیقه
5 اشتباه رایج در کشت هیدروپونیک و راههای جلوگیری از آنها
کشت هیدروپونیک به عنوان یکی از روشهای مدرن و کارآمد در کشاورزی بدون خاک، به دلیل بهرهوری بالا، صرفهجویی در مصرف آب و کنترل بهتر بر رشد گیاهان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
تکنیکهای کاشت بادمجان هیدروپونیک
کاشت بادمجان به روش هیدروپونیک یکی از نوآوریهای مهم در کشاورزی مدرن است که به دلیل بهرهوری بالا و کاهش چشمگیر مصرف آب، بهویژه در مناطق کمآب، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
امتیاز و نظرات کاربران
3 / 5. 8
نظرات (0مورد)