021-22256003
info@atavita.com
اشتراک گذاری
در چهارم تیر ماه سال 1401 آقای فریبرز عباسی، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی به همراه آقای اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، ضمن حضور در منطقه آزاد ارس، از مجتمع گلخانه ای ارس تارلا امیر بازدید کردند.
در طی این بازدید که از تمامی خطوط تولید، بستهبندی و همچنین سیستمهای مدیریت و اداری گلخانه هیدروپونیک ارس تارلا امیر انجام شد، این بزرگواران از خدمات و کیفیت محصولات این شرکت تحت عنوان برند آتاویتا اظهار رضایت کردند.
پس از پروژه عظیم و موفق ارس تارلا امین، در سال ۱۳۹۶ عملیات اجرایی پروژه ارس تارلا امیر آغاز شد. این گلخانه شیشه ای با فناوری مدرن و کشت هیدروپونیک در پهنهای به وسعت ۸۰ هکتار و ۵۷ هکتار سطح گلخانه در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس اجرا گردید. گلخانه ارس تارلا امیر با ظرفیت تولید سالانه حدود ۲۶ هزار تن و با صادرات سالانه تا ۸۵ درصد تولید، برای بیش از ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
مطالب مرتبط
تبلور فناوری ایرانی در کشاورزی هوشمند و پایدار
مطالعه 1 دقیقه
5 اشتباه رایج در کشت هیدروپونیک و راههای جلوگیری از آنها
کشت هیدروپونیک به عنوان یکی از روشهای مدرن و کارآمد در کشاورزی بدون خاک، به دلیل بهرهوری بالا، صرفهجویی در مصرف آب و کنترل بهتر بر رشد گیاهان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
تکنیکهای کاشت بادمجان هیدروپونیک
کاشت بادمجان به روش هیدروپونیک یکی از نوآوریهای مهم در کشاورزی مدرن است که به دلیل بهرهوری بالا و کاهش چشمگیر مصرف آب، بهویژه در مناطق کمآب، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
امتیاز و نظرات کاربران
3 / 5. 8
نظرات (0مورد)